Tida Thai Massage

  Toe aan een heerlijke erotische Thaise oliemassage met Happy Ending of gewoon een ontspannende traditionele massage?

  Bezoek dan snel onze lieve Thaise meisjes in onze discrete Thaise massagesalon aan de Dordtselaan 81c in Rotterdam!

  Onze sexy dames zijn 100% Thais en elke dag zijn er meerdere masseuses aanwezig zodat u altijd voldoende keuze heeft.

  En uw anonimiteit is gegarandeerd! Onze salon heeft namelijk een zeer discrete ingang en alle massagekamers beschikken over een eigen ruime badkamer waar u voor en na de massage kunt douchen. Bij de massages gebruiken wij verder alleen geurloze olie.

  De massages zijn zowel voor heren, dames maar ook voor (echt)paren. Een afspraak maken vooraf is niet nodig, maar indien u voor een specifiek meisje komt, kunt u het beste wel even van tevoren informeren of zij die dag aanwezig is.

  Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat maar ook met de metro (halte Maashaven) zijn wij wij makkelijk te bereiken.

  _______________________

 • De traditionele massage kent een lange geschiedenis en bestaat reeds langer dan 2.500 jaar. Bij deze intensieve lichaamsmassage worden al uw spieren vakkundig losgemaakt en onder handen genomen door onze gediplomeerde masseuses. Indien u het gevoel heeft dat uw rug of schouders vastzitten, dan is deze massage een echte aanrader.

 • Verwen uzelf en laat u heerlijk meevoeren met deze sensuele massage. Uw masseuse neemt u mee in een wereld van sensuele strelingen en zinnenprikkelende aanrakingen. Het meisje zal u naakt masseren en u een heerlijke body to body geven. Met haar geoliede lichaam en handen zal zij u uiteindelijk letterlijk en figuurlijk tot een heerlijk hoogtepunt brengen.

 • Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om u door twee masseuses te laten masseren. Sluit uw ogen en onderga de sensatie van vier handen die alle plekjes van uw lichaam verkennen, dit alles onder genot van rustgevende Oosterse muziek. Indien u specifieke wensen heeft bij uw massage, dan kunt u dat natuurlijk kenbaar maken.

 • Een body to body en een massage van uw penis (met Happy End) zijn natuurlijk standaard bij de prijs inbegrepen!

Routeplanner

  ONZE PRIJZEN

  De prijs voor een traditionele of erotische massage bedraagt:

   

  60 minuten: € 65,-

  45 minuten: € 55,-

  30 minuten: € 50,-

  Uiteraard kunt u ook langer bij de masseuse van uw keuze verblijven.

  De kosten voor een 4 hands-massage (2 meisjes) bedragen € 130,- per uur.

  KAMERS-TIDA-THAI-MASSAGE